HTML

Ezüstcsepp

Friss topikok

  • Ezustcsepp anyukaja: Szia! Ha küldesz egy privát e-mail címet, akkor leírom. Köszi Andi (2014.12.02. 09:32) Sok minden történt (vakbélműtét, elkezdődött az iskola...)
  • Ezustcsepp anyukaja: @demono: Köszi! De valahogy megoldjuk, bár nem álmaim városa ez a Varsó és a körülmények sem. Ma p... (2013.06.25. 16:10) 2013. június 23. megérkezés Varsóba
  • Ismeretlen_427940: Szia Marian! Köszi, hogy nyomon követsz minket. Nagyon elfáradt, de nagyon kitartó és nagyon ügyes... (2013.02.04. 21:56) Megérkezés Varsóba
  • Ismeretlen_427940: Kedves Marian! Nagyon köszönjük az aggódást! Szerencsére mára már sokkal jobb és minden rendben. N... (2012.07.20. 00:04) Július 18. szerda
  • Ismeretlen_427940: Köszönjük! Már nagyon hiányoztok! Remélem, hogy hamarosan találkozunk! A lányokat is pusziljuk! :-) (2012.07.18. 05:12) Július 16. hétfő

Címkék

Új hírek....

2013.05.12. 18:46 :: Ezustcsepp anyukaja

Az elmúlt hetekben sok minden történt velünk. Első sorban az, hogy Ezüstcsepp folyamatosan fejlődik. Ami nagyon nagy dolog. Még most érik be a budapesti therasuit terápia hatása. Ennek következtében sokkal nagyobb a terpesze, már álló helyzetben is, állandóan állni akar és nagyon sokat áll is és egyre többször akar önálló lépéseket tenni. Mindig beállít minket a szobában és kettőnk között teszi meg az önálló lépéseit. Tulajdonképpen ő most teljesen úgy tanul járni, mint egy 1 éves kisgyerek, aki elérkezett ahhoz a ponthoz, hogy önállóan tanuljon járni. Ezüstcsepp elindul és addig megy míg el nem dől, vagy oda nem ér hozzánk. Ezt futó léptekbe, mert viszi a lendület. De az még nem megy, hogy lép egyet utána megáll, majd folytatja a lépést és megint megáll. Ehhez kell még az izmokat fejleszteni, erősíteni. De fantasztikus így őt látni. Az utcán is egyre nagyobb távot tud már megtenni.

Május elsején családi horgászaton voltunk, amit szintén nagyon élvezett a mi kislányunk. Szegeden voltunk, ahol a budapesti csapat versengett a szegedi csapat ellen. Mi természetesen a budapesti csapatot erősítettük. A végeredmény az lett, hogy nyert a budapesti csapat. A szegedi csapat természetesen vissza akar vágni, amire hamarosan sor fog kerülni.

IMG_4275.jpg


és az egyik zsákmány...

IMG_4277.jpg

horgászás után pedig a legjobb halászcsárdában a Jobb mint otthon-ban ebédeltünk. Köszönjük Andrásnak, hogy vendégül látott minket!

IMG_4282.jpg

NAGY HÍR MÉG: EZÜSTCSEPPET FELVETTÉK A KÁPOSZTÁSMEGYERI WALDORF ISKOLÁBA!!!!!


A nagy iskola keresés utolsó állomása az volt, hogy még áprilisban jelentkeztünk a káposztásmegyeri újonnan induló Waldorf iskolába. Nagy reményt nem fűztünk hozzá, mert gondoltuk itt is megijednek a feladattól, hogy Ezüstcseppet integrálják, de azért beadtuk a jelentkezést, nehogy ne tegyünk meg mindent az ügy érdekében.

A héten voltak nálunk család látogatáson. Három nagyon kedves tanító jött el hozzánk. A leendő osztálytanító néni, a mentor tanító néni, aki az óbudai Waldorf iskolában tanít és egy tanító bácsi, aki idén segíteni fogja az osztály tanító munkáját, jövőre pedig már saját osztálya lesz. Borzasztóan kedvesek voltak és nagyon jót beszélgettünk velük. Ezüstcsepp is megmutatta milyen ügyes és okos. Nagyon megkedvelték őt.
Megbeszéltük, hogy ha felvételt nyer Ezüstcsepp, akkor segítjük a munkájukat, aztán majd úgyis kialakul, hogy mennyire szükséges Ezüstcseppet segíteni az iskolában.

Másnap kaptuk az e-mailt, hogy örömmel értesítenek bennünket, hogy Ezüstcsepp felvételt nyert a szeptemberben induló első osztályba!!!! Nagyon örültünk, mert úgy gondoljuk, hogy Ezüstcseppnek a Waldorf iskola a megfelelő hely. Természetesen minden segítséget megadunk az iskolának és reméljük, hogy ők is és mi is elégedettek leszünk. Izgalommal várjuk a hétfői első szülői találkozót, ahol elmondják a további teendőket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezustcsepp.blog.hu/api/trackback/id/tr25296948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása