HTML

Ezüstcsepp

Friss topikok

  • Ezustcsepp anyukaja: Szia! Ha küldesz egy privát e-mail címet, akkor leírom. Köszi Andi (2014.12.02. 09:32) Sok minden történt (vakbélműtét, elkezdődött az iskola...)
  • Ezustcsepp anyukaja: @demono: Köszi! De valahogy megoldjuk, bár nem álmaim városa ez a Varsó és a körülmények sem. Ma p... (2013.06.25. 16:10) 2013. június 23. megérkezés Varsóba
  • Ismeretlen_427940: Szia Marian! Köszi, hogy nyomon követsz minket. Nagyon elfáradt, de nagyon kitartó és nagyon ügyes... (2013.02.04. 21:56) Megérkezés Varsóba
  • Ismeretlen_427940: Kedves Marian! Nagyon köszönjük az aggódást! Szerencsére mára már sokkal jobb és minden rendben. N... (2012.07.20. 00:04) Július 18. szerda
  • Ismeretlen_427940: Köszönjük! Már nagyon hiányoztok! Remélem, hogy hamarosan találkozunk! A lányokat is pusziljuk! :-) (2012.07.18. 05:12) Július 16. hétfő

Címkék

Augusztus 21. kedd

2012.08.21. 22:12 :: Ezüstcsepp

Közkívánatra folytatom ma Ezüstcsepp történetét. Sokan kérdezték az utóbbi napokban, hogy miért nem írom a blogot, annyira várnák és olvasnák, és, hogy olyan jó volt minden nap, amikor írtam. Amerika ilyen szempontból  különleges és érdekes volt. Minden napra jutott valami élmény és Ezüstcsepp  fejlődésében is minden nap volt valami újdonság. Itthon teljesen más.

Heti 5 nap van "edzése" Ezüstcseppnek. - Apropó: Visszahallottam ismerősöktől, hogy páran "nyálasnak" tartják, hogy Ezüstcseppnek nevezem a kislányomat. Szándékos! Akik ismerik úgyis tudják az igazi nevét, viszont mivel a blog sokakhoz eljutott, olyanokhoz is, akiket nem ismerünk, ezért nem szerettem volna a nevét publikussá tenni. Másodsorban pedig a Csingiling a kedvenc meséje és Ezüstcseppre hasonlít a legjobban és ő adta magának ezt a nevet :-)

Szóval heti ötször edzés. Leó a konduktorunk jön hetente ötször hozzánk, abból a jó idő miatt most minimum heti egyszer a Komjádi uszodában voltunk és vízi terápiát tartott Ezüstcseppnek. Nagyon ügyes a kis Drágánk, sokat fejlődött már itthon is. A botjaival már nagyon szépen, biztonságosan közlekedik az utcán is. Egy-két percre már próbálkozik az önálló állással is, ami az esetek többségében sikerül is neki. Miután haza jöttünk, konstatáltuk, hogy kinőtte a régi biciklijét ezért kapott egy újat születésnapi előzetesként. Tehát az edzések mellett még minden nap biciklizés is van! Amit természetesen nagyon élvez. Igazi kis csajos biciklit kapott! Mondanunk sem kell, hogy gyönyörűen biciklizik, egészen máshogy mint a műtét előtt.

Közben persze voltunk a Balatonon is többször, legutóbb a hétvégén, mivel hosszú hétvége volt és Apa is ráért. Az idő is kedvezett, tehát egész nap pancsolás és biciklizés volt a program. (Köszönet Unokaöcséméknek, akik jelenleg nyaralnak és oda adták nekünk a nyaralójukat)

A hét pedig a mai nappal folytatódott már itthon, mert egy intenzív terápiára jár most Ezüstcsepp, aminek első órájában Pfaffenrot manuális terápiát kap, utána pedig egy aktív tornát. Tehát nyúzva van rendesen a Kiscsaj! Lassan kezdődik az ovi is, bár szerintem ő még nem várja. Előtte majd megünnepeljük még a 6. születésnapját, amire a kis barátait is meghívtuk.

Már elkezdtem felvenni az orvosaival is a kapcsolatot, hogy megmutassuk a műtét eredményét. Már nagyon kíváncsiak Ezüstcseppre. Tehát, most ez is a program része.

Szóval, zajlanak a hétköznapok és minden nap hálát adunk a sorsnak, hogy sikerült kijutnunk Amerikába, ahol megváltoztatták Ezüstcsepp egész életét.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezustcsepp.blog.hu/api/trackback/id/tr25254576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása