HTML

Ezüstcsepp

Friss topikok

  • Ezustcsepp anyukaja: Szia! Ha küldesz egy privát e-mail címet, akkor leírom. Köszi Andi (2014.12.02. 09:32) Sok minden történt (vakbélműtét, elkezdődött az iskola...)
  • Ezustcsepp anyukaja: @demono: Köszi! De valahogy megoldjuk, bár nem álmaim városa ez a Varsó és a körülmények sem. Ma p... (2013.06.25. 16:10) 2013. június 23. megérkezés Varsóba
  • Ismeretlen_427940: Szia Marian! Köszi, hogy nyomon követsz minket. Nagyon elfáradt, de nagyon kitartó és nagyon ügyes... (2013.02.04. 21:56) Megérkezés Varsóba
  • Ismeretlen_427940: Kedves Marian! Nagyon köszönjük az aggódást! Szerencsére mára már sokkal jobb és minden rendben. N... (2012.07.20. 00:04) Július 18. szerda
  • Ismeretlen_427940: Köszönjük! Már nagyon hiányoztok! Remélem, hogy hamarosan találkozunk! A lányokat is pusziljuk! :-) (2012.07.18. 05:12) Július 16. hétfő

Címkék

Műtét utáni harmadik nap....

2012.06.22. 23:38 :: Ezüstcsepp

Ma nagyon izgalmas napnak néztünk elébe. A nyugodt éjszaka után izgalmas reggel következett. Reggel fél 7-kor távolították el Ezüstcsepp epidurális katéterét, a többi katétert és branüllt. Levették őt a monitorokról és felvehette a saját pizsamáját. Előtte kapott szájon át fájdalom csillapítót. Szerencsére nem volt fájdalma. Reggeli után fél tízkor jött Erica a terapeuta és megmutatta nekünk, hogy hogy kell Ezüstcseppet felültetni az ágyban és betenni a kocsijába. Nagy meglepetésünkre semmilyen fájdalmat nem érzett és nem volt rosszul. Nagyon jól érezte magát. Ezután visszatettük az ágyába pihenni. Erica nagyon kedves, nagyon szeretett volna hosszú távon Ezüstcseppel foglalkozni, még a főnökét is megkérdezte, hogy nem lehetne-e hozzá beosztani Ezüstcseppet, de nem járt sikerrel sajnos. Az amit tegnap a nővérek és orvosok jósoltak, hogy Ezüstcsepp nem lesz olyan jókedvű, szerencsére nem jött be, mert ma is sziporkázott és nagyon elemében volt. Borzasztóan jókedvű kislány volt ma is. Magától ment már wc-re, vagyis mi kivittük, de a wc-t választotta nem pedig az ágytálazást vagy a pelenkát. Nagyon büszkék vagyunk rá. Mivel ilyen ügyes volt vettünk neki egy nagyon szép lufit, mai nagyon jó ötlet volt, mert azóta szüntelenül azzal játszik, amikor a terápiára ment, akkor is a kocsijára kellett kötnünk, hogy akkor is tudjon vele játszani.

A nap egyik fénypontja az volt, amikor egy hölgy egy gyönyörű kutyussal jött be Ezüstcsepphez, hogy hamarabb gyógyuljon. Köztudott, hogy Ezüstcsepp nagyon fél a kutyáktól. Először nem akarta, hogy közelebb jöjjön hozzá, de a hölgy kitartó volt és közölte Ezüstcseppel, hogy szeretné, ha megengedné, hogy a kutyus - akit Allie-nek hívtak - befeküdhetne Ezüstcsepp mellé az ágyba. Először ellenállás volt, de aztán a kutyus felugrott és oda hajtotta a buksiját Ezüstcsepp kezéhez. Onnantól kezdve Ezüstcsepp félelme megszűnt és simogatta a kutyust rendületlenül! Hát lenne mit otthon tanulnunk! Ugyanis ez a hölgy a kutyusával minden egyes kis beteget meglátogatott, hogy jobb kedvűek legyenek és hamarabb gyógyuljanak! Szerintünk ez szenzációs ötlet!!!

Ebéd után jött Nicole a másik terapeuta, aki elvitte Ezüstcseppet (persze mi is mentünk vele) a 4. emeleti fizikoterápiás terembe, ahol egy órát tornáztatta őt. Fantasztikus a torna terem, olyan sok minden van ott, hogy elsőre meg se tudtunk mindent nézni. Ezüstcsepp kapott rengeteg játékot, és közben tornázott. Nagyon ügyes volt. Mindent megcsinált amit kértek tőle. Hihetetlenül lazák a lábai és a kezeit ki tudja nyújtani teljesen a fülei mögé, ha most a kezei közé kaphatná Leó és Timi, nem is hinnék el, hogy ilyen laza lett a kis Drágánk! Úgyhogy készüljetek fel, mert tényleg egy nagyon felújított Ezüstcseppet fogtok augusztusban megismerni! Egyébként mindenki zabálja őt, nagyon bírják, még úgy is, hogy nem értik amit mond és mindenki borzasztóan kedves Ezüstcseppel is és velünk is.

Most csak egy feladata van Ezüstcseppnek, hogy a sok szilvalé megtegye hatását, mert különben kúppal fenyegetik őt!

Délután ismét meglátogatta őt Park doki, aki nagyon meg volt vele elégedve és azt mondta, hogy az nagyon jó, hogy a láb ujjait magától tudja mozgatni, mert ettől nagyon jó lesz a járása és hogy a kezeit fel tudja emelni, úgy, hogy teljesen ki vannak nyújtva.

A mai nap szomorúsága, hogy el kell búcsúznunk Lacitól, aki holnap hajnalban repül át New Yorkba és onnan a jövő héten pedig haza. Nagy feladat vár ránk, mert ettől a perctől kezdve nem lesz tolmácsunk, aki segítsen mindent megérteni és nekünk kell minden tudásunkat elővenni, hogy angolul kommunikáljunk és azt meg is értsék. :-)

Holnap két terápia vár rá, egy délelőtt és egy délután. Vasárnap, pedig mielőtt haza mehetünk egy terápia lesz még, ahol lábra szeretnék állítani Ezüstcseppet.....

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ezustcsepp.blog.hu/api/trackback/id/tr815254535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_185013 2012.06.24. 10:29:59

Úgy örülök minden egyes előrelépésnek. Puszit küldök a kis drágának. Kérlek add át üdvözletemet Erica-nak. Ő nagyon jól ért a gyerekek nyelvén.Sárinak Ő volt az egyik terapeutája. Sok lufit és fagyit kívánok a Lillinek. Puszi: J.

Motál György 2012.06.24. 12:34:15

Sziasztok! Boldogok vagyunk, hogy ennyire jól megy minden és drukkolunk nektek a továbbiakhoz. Szerencsére a nehezén már túlvagytok, reméljük a többi is ilyen simán fog lezajlódni! :) Lelle nagyon bátor és ügyes kislány, adjátok át neki kérlek a gratulációnkat a hősies viselkedéséért! Tök jó ez az internet, megnéztük a kórházról a felvételeket, meg a Google maps-on a kecót, ahol megszálltatok, így kicsit olyan, mintha mi is ott lennénk. Még a vidámparki attrakciókat is megnéztem, épp csak a rosszullét maradt el a végén. Még az időjárás is stimmel, tikkasztó meleg van itt is. A hátralévő hát hét alatt jól meg fogtok ám tanulni angolul. Gazdagon fogtok hazatérni, tele élményekkel, nyelvtudással, új barátságokkal meg egy jól megszerelt új Lili lábbal. :) Sok puszit és sok lelkierőt küldünk! Veletek vagyunk! :) Marcsi, Gyuri meg a gyerekek

Ismeretlen_427940 2012.06.25. 05:26:16

Sziasztok! Ericaval remélem találkozunk még, mert sajnos nem ő Lili teruapeutája. Pedig nagyon küzdött, hogy ő legyen, még a főnökét is megkérte, hogy el lehessen cserélni, de nem tudta. Tündéri egyéniség. A mostani problémánk az, hogy nem lehet össze egyeztetni a transzfert a terápiák időpontjával és kvázi az egész napunkat a kórházban kéne töltenünk, amit most Lilivel még nem tudunk megtenni, mert ennyit nem tud ülni. Ezért itt a Haven Hause-ban Lorit megkértük, hogy beszéljen James-el, hogy valahogy csoportosítsák át a terápiákat olyan időpontra, amihez a transzfer is megfelel és nem kell az egész napot ott tölteni. Hát majd meglátjuk, hogy mire jutnak egymással. De Lori iszonyúan kedves és segítőkész! Haladunk szépen, talán a fájdalmak is csökkentek már Lilinél, de kapja még a csillapítókat. Köszönjük az érdeklődéseteket és sokszor puszilunk Benneteket! A puszitokat pedig átadjuk természetesen a kis Drágánknak!

Ismeretlen_427940 2012.06.25. 05:30:54

Halihó! Nagyon köszönjük a kedves soraitokat és azt, hogy ennyire drukkoltok nekünk és figyelemmel kíséritek az eseményeket. Jó fejek vagytok, hogy mindent megnéztetek, ahol vagyunk, hogy egy kicsit közelebb érezhessétek magatokat hozzánk. Tényleg nagyon bátor és ügyes kislányunk van, akire rettentően büszkék vagyunk. Hát az angollal hadilábon állunk. Én nem sokat tanultam a kijövetel előtti 3 hétben, azért azt most látom. Attila meg nem mindenkit ért meg, mert egyesek szerinte donald kacsa hangon beszélnek meg fejhangon és nem érti amit mondanak. De talán majd ő is belejön. Azért jobb lenne, ha tudna itt valaki németül vagy magyarul, mert akkor elboldogulnánk. Reméljük Lili egyre jobban lesz, bár még nem vagyunk túl a nehezén mert az ortopédiai műtét még hátra van, ami július 3án lesz. Az egy újabb torúra és fájdalom lesz szegénykémnek. Nagyon sokszor pusziljuk az egész Motal családot és szép nyarat kívánunk Nektek! Reméljük, hogy mihamarabb találkozunk! :-)
süti beállítások módosítása