HTML

Ezüstcsepp

Friss topikok

  • Ezustcsepp anyukaja: Szia! Ha küldesz egy privát e-mail címet, akkor leírom. Köszi Andi (2014.12.02. 09:32) Sok minden történt (vakbélműtét, elkezdődött az iskola...)
  • Ezustcsepp anyukaja: @demono: Köszi! De valahogy megoldjuk, bár nem álmaim városa ez a Varsó és a körülmények sem. Ma p... (2013.06.25. 16:10) 2013. június 23. megérkezés Varsóba
  • Ismeretlen_427940: Szia Marian! Köszi, hogy nyomon követsz minket. Nagyon elfáradt, de nagyon kitartó és nagyon ügyes... (2013.02.04. 21:56) Megérkezés Varsóba
  • Ismeretlen_427940: Kedves Marian! Nagyon köszönjük az aggódást! Szerencsére mára már sokkal jobb és minden rendben. N... (2012.07.20. 00:04) Július 18. szerda
  • Ismeretlen_427940: Köszönjük! Már nagyon hiányoztok! Remélem, hogy hamarosan találkozunk! A lányokat is pusziljuk! :-) (2012.07.18. 05:12) Július 16. hétfő

Címkék

Utolsó nap Varsóban....

2013.02.15. 12:57 :: Ezüstcsepp

Elérkezett az utolsó nap is, ami ugyan úgy kezdődött, mint az eddigiek. Ma könnyebben kelt fel Ezüstcsepp, mert jól kialudta magát. Reggeli közben a szokásos mesenézés és telefonálás apával, majd indulás az utolsó terápiára. Indulás előtt annyira kis szépnek találtam az én kislányomat, hogy megörökítettem őt :-)

Szegény Basiat azzal fogadtam, hogy a tegnapi felvétel az otthoni feladatokról nem sikerült és ezért újra kéne venni. Nagyon aranyos volt, nem csinált belőle problémát. A masszázs után gyorsan végig csinálta újra Ezüstcseppel a gyakorlatokat. Ma is volt lovacskázás és egy kis gördeszka is becsúszott a végén, ami nagyon tetszett.

Aztán találkoztunk ma is a magyar családdal, akinek a kisfiát úgy szeretgette Ezüstcsepp és az én kicsi lányom kapott tőlük ajándékba Illésről egy fényképet. Hát nagy volt az öröm! Nagyon kedves család, örülök, hogy megismerkedtünk velük.

Aztán eljött a búcsú ideje. Ezüstcsepp elköszönt Basiatól és Magdától, akiket nagyon megszeretett ezalatt a két hét alatt. Reméljük, hogy találkozunk még velük és fogják még Ezüstcseppet "nyúzni" :-)

Összegezve a két hetünket, nagyon jó lehetőség volt ez Ezüstcsepp számára. Nagyon sokat fejlődött. Még Basia is elcsodálkozott rajta, amikor megmutattam egy pár héttel ezelőtti felvételt Ezüstcseppről, ahogy otthon az egyágú botjaival jár. Basia mivel minden nap látta most őt, nem is gondolta, hogy ekkorát fejlődött. Határozottan sokkal szebben jár, erősödött és az egyensúlya is sokat javult. Szóval így kell tovább folytatnunk és meglesz az eredménye!

Most éppen még van ideje aludni a kis Drágámnak vagy két órát, aztán irány a repülőtér. Viszlát Varsó, reméljük még jöhetünk terápiára!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezustcsepp.blog.hu/api/trackback/id/tr95254593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása