HTML

Ezüstcsepp

Friss topikok

  • Ezustcsepp anyukaja: Szia! Ha küldesz egy privát e-mail címet, akkor leírom. Köszi Andi (2014.12.02. 09:32) Sok minden történt (vakbélműtét, elkezdődött az iskola...)
  • Ezustcsepp anyukaja: @demono: Köszi! De valahogy megoldjuk, bár nem álmaim városa ez a Varsó és a körülmények sem. Ma p... (2013.06.25. 16:10) 2013. június 23. megérkezés Varsóba
  • Ismeretlen_427940: Szia Marian! Köszi, hogy nyomon követsz minket. Nagyon elfáradt, de nagyon kitartó és nagyon ügyes... (2013.02.04. 21:56) Megérkezés Varsóba
  • Ismeretlen_427940: Kedves Marian! Nagyon köszönjük az aggódást! Szerencsére mára már sokkal jobb és minden rendben. N... (2012.07.20. 00:04) Július 18. szerda
  • Ismeretlen_427940: Köszönjük! Már nagyon hiányoztok! Remélem, hogy hamarosan találkozunk! A lányokat is pusziljuk! :-) (2012.07.18. 05:12) Július 16. hétfő

Címkék

Hétvége..

2013.02.10. 16:53 :: Ezüstcsepp

A szombatunk úgy indult, mint az eddigi terápiás napok. 9-től Ezüstcseppnek terápiája volt, hogy jövő hét pénteken kiérjünk a reptérre.

Szokásához híven, nagyon ügyes volt. Ma Magda volt vele, akit nagyon megszeretett. Fiatal, jó humor terapeuta, aki nagyon megszerette Ezüstcseppet. De nagyon édesek együtt, mert Magda egy kicsit beszél magyarul és ez felbátorítja az én kislányomat, hogy beszélgessen vele. Sokszor, csak arra leszek figyelmes, hogy Ezüstcsepp magyaráz, magyaráz és még ha Magda nem is ért mindent, természetesen úgy tesz. Nagyon mulatságos, mert Ezüstcsepp közben nevetgél és nagyon jó sztorikat mesél. Szóval jó látvány.

Napról napra ügyesebb, de nagyon sokat kell őt még erősíteni. Azt gondolom, hogy többször be kell intenzív terápiákat építeni a fejlesztésébe, mert nagyon használ neki. Szóval otthon is fogunk ilyet csinálni. Bösenbacher Timi várhatsz minket!!!! :-) A jövő héten el fogják mutogatni Ezüstcseppen azokat a gyakorlatokat, amiket otthon folyamatosan csinálnia kell. Ezt majd levideózom, hogy minden terapeutának meg tudjam mutatni. Ezek speciális erősítő és nyújtó gyakorlatok lesznek azokra a területekre, ahol muszáj, hogy megerősödjön és a rövid izmok pedig nyúljanak, ahhoz, hogy önállóan járni tudjon.

A hétvégénk amúgy ezután már pihenéssel telt. Élveztük, hogy nem kell korán kelni, hogy lehet játszani, mesét nézni és egy kicsit együtt lenni.

Holnap kezdődik újra a menet még 5 napig.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezustcsepp.blog.hu/api/trackback/id/tr1005254588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása