HTML

Ezüstcsepp

Friss topikok

  • Ezustcsepp anyukaja: Szia! Ha küldesz egy privát e-mail címet, akkor leírom. Köszi Andi (2014.12.02. 09:32) Sok minden történt (vakbélműtét, elkezdődött az iskola...)
  • Ezustcsepp anyukaja: @demono: Köszi! De valahogy megoldjuk, bár nem álmaim városa ez a Varsó és a körülmények sem. Ma p... (2013.06.25. 16:10) 2013. június 23. megérkezés Varsóba
  • Ismeretlen_427940: Szia Marian! Köszi, hogy nyomon követsz minket. Nagyon elfáradt, de nagyon kitartó és nagyon ügyes... (2013.02.04. 21:56) Megérkezés Varsóba
  • Ismeretlen_427940: Kedves Marian! Nagyon köszönjük az aggódást! Szerencsére mára már sokkal jobb és minden rendben. N... (2012.07.20. 00:04) Július 18. szerda
  • Ismeretlen_427940: Köszönjük! Már nagyon hiányoztok! Remélem, hogy hamarosan találkozunk! A lányokat is pusziljuk! :-) (2012.07.18. 05:12) Július 16. hétfő

Címkék

Július 22. vasárnap

2012.07.23. 04:00 :: Ezüstcsepp

A mai nap teljes mértékben a pihenésé volt. Sokáig aludt a család. Aztán annyira meleg volt (42 fok!) hogy inkább az ember nem megy sehova, hanem hűs helyen tartózkodik. Ezüstcsepp ma is sétált, de nem annyit mint tegnap, mert fájlalta a vádliját. Szerintünk a tegnapi maratoni sétától izomláza volt :-) Ami nem csoda, hiszen erején felül teljesített tegnap.

A szállásunkon van kreatív szoba, ahol a gyerekek festhetnek, rajzolhatnak, játszhatnak, gyöngyöt fűzhetnek, gyurmázhatnak egyszóval kiélhetik művészi hajlamaikat. Mostanában minden nap egy pár órát eltöltünk itt Ezüstcseppel. Ma például rajzot készítettünk Jackie-nek a terapeutájának, akinek holnap lesz a születésnapja. Reméljük, hogy örülni fog az Ezüstcsepp által készített rajznak.

Késő délután tettünk egy nagy sétát a környéken. Gyönyörű! Mi St.Louis elit környékén lakunk, ahol nagyon sok a zöldövezet és gyönyörű házak vannak. Csendes kis utcákban szebbnél szebb házakat lehet látni, ahol az ember igazán szívesen éldegélne. Legalábbis én úgy érzem. Minden háznak rendezett kertje van, sok helyen medencével és a nyugalom árad belőlük. A város központjától 20 percnyi autóútra van, de mivel mindenhol autópálya van, ezért a bejutás abszolút könnyű. St.Louisban csak autóval lehet közlekedni. Egy metróvonala van, de az is egy bizonyos részén a városnak és van egy buszvonal is, de óránként közlekednek a buszok. Tehát autó nélkül nem lehet létezni ebben a városban. Nem szennyezett a levegője, a közterületeket automata locsolórendszerrel locsolják esténként. Hiába lakunk egy forgalmas kétszer három sávos út mellett, mégsem zajos. Mindenki betartja a sebességkorlátozást és a piros lámán sem mennek át az autók. Nagyon súlyos pénzösszegeket kell fizetniük az itt élőknek a szabálytalankodásért.

Most már lassan számoljuk vissza a napokat hiszen már csak 5 napot töltünk itt. Hihetetlenül hamar eltelt ez a másfél hónap. Ugyanakkor életünk legjobb döntése volt, hogy elhoztuk ide Ezüstcseppet, hogy megváltoztassák az életét. Minden várakozásunkat felülmúlt az eredmény, ami eddig látható és ez még csak az idővel fokozódni fog!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezustcsepp.blog.hu/api/trackback/id/tr95254566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása