HTML

Ezüstcsepp

Friss topikok

  • Ezustcsepp anyukaja: Szia! Ha küldesz egy privát e-mail címet, akkor leírom. Köszi Andi (2014.12.02. 09:32) Sok minden történt (vakbélműtét, elkezdődött az iskola...)
  • Ezustcsepp anyukaja: @demono: Köszi! De valahogy megoldjuk, bár nem álmaim városa ez a Varsó és a körülmények sem. Ma p... (2013.06.25. 16:10) 2013. június 23. megérkezés Varsóba
  • Ismeretlen_427940: Szia Marian! Köszi, hogy nyomon követsz minket. Nagyon elfáradt, de nagyon kitartó és nagyon ügyes... (2013.02.04. 21:56) Megérkezés Varsóba
  • Ismeretlen_427940: Kedves Marian! Nagyon köszönjük az aggódást! Szerencsére mára már sokkal jobb és minden rendben. N... (2012.07.20. 00:04) Július 18. szerda
  • Ismeretlen_427940: Köszönjük! Már nagyon hiányoztok! Remélem, hogy hamarosan találkozunk! A lányokat is pusziljuk! :-) (2012.07.18. 05:12) Július 16. hétfő

Címkék

Július 31. kedd

2012.08.02. 22:17 :: Ezüstcsepp

A mai nap a végleges búcsú napja volt Amerikától. Délután indult a gépünk Miamiba, ahonnan tovább repültünk az éjszaka folyamán Londonba, hogy másnapra haza érkezzünk Budapestre. Fárasztó volt az utazás, de Ezüstcsepp minden percét élvezte. Az éjszakai hosszú repülőúton nem aludt csak két órát, ezért mire Budapestre értünk teljesen kifáradt és a vámvizsgálaton is alvó állapotban tolták őt át a kerekesszékkel.

Sokan kijöttek elénk a repülőtérre: nagyszülők, unokatestvérek, barátok, akik izgultak nagyon Ezüstcseppért és akik már nagyon szerették volna őt látni. Ezüstcsepp addigra felébredt és nagyon boldog volt, hogy a régen látott szeretteivel találkozhatott ismét.

Kicsit helyre kell rázódnunk, hiszen az időeltolódás miatt nagyon nehéz visszaállni. Csupán 7 órát veszítettünk az életünkből és ezt nem sikerült pótolnunk, de igyekszünk minél hamarabb magunkhoz térni és eleget tenni mindenkinek, akik látni szeretnék Ezüstcseppet.

A blog folytatódik természetesen. Ezüstcsepp előtt még nagyon hosszú út és kemény munka áll, de úgy gondolom, hogy kitartásával és akaraterejével eléri a legjobb állapotot. Minden apró előrelépéséről beszámolok, hiszen nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a bloggal kapcsolatosan. Sokaknak tetszett és sokan várják itthonról is a folytatást. Természetesen ezeknek a kéréseknek eleget téve továbbra is olvashattok Ezüstcsepp előrehaladásáról és fejlődéséről.

Akik pedig erre a hosszú útra készülnek utánunk, azoknak nagyon sok erőt, kitartást és szerencsét kívánunk, mert megéri!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezustcsepp.blog.hu/api/trackback/id/tr295254575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása