HTML

Ezüstcsepp

Friss topikok

  • Ezustcsepp anyukaja: Szia! Ha küldesz egy privát e-mail címet, akkor leírom. Köszi Andi (2014.12.02. 09:32) Sok minden történt (vakbélműtét, elkezdődött az iskola...)
  • Ezustcsepp anyukaja: @demono: Köszi! De valahogy megoldjuk, bár nem álmaim városa ez a Varsó és a körülmények sem. Ma p... (2013.06.25. 16:10) 2013. június 23. megérkezés Varsóba
  • Ismeretlen_427940: Szia Marian! Köszi, hogy nyomon követsz minket. Nagyon elfáradt, de nagyon kitartó és nagyon ügyes... (2013.02.04. 21:56) Megérkezés Varsóba
  • Ismeretlen_427940: Kedves Marian! Nagyon köszönjük az aggódást! Szerencsére mára már sokkal jobb és minden rendben. N... (2012.07.20. 00:04) Július 18. szerda
  • Ismeretlen_427940: Köszönjük! Már nagyon hiányoztok! Remélem, hogy hamarosan találkozunk! A lányokat is pusziljuk! :-) (2012.07.18. 05:12) Július 16. hétfő

Címkék

Negyedik nap...

2013.02.07. 19:21 :: Ezüstcsepp

A mai nap is úgy kezdődött, mint eddig bármelyik. Aztán délelőtt elkezdett esni a hó. Estére vagy 15 cm eshetett és még most is szakad. Nagyon szép fehér minden. Egy kicsit jobb kedvre deríti az embert. Persze csak azt, aki szereti a havat. Mi pedig imádjuk Ezüstcseppel!

Ma is nagyon ügyes volt, bár már nem nagyon tudok bent lenni, mert akkor egyáltalán nem csinálja úgy a dolgokat, ahogy kéne. Egyébként elkezdett követelőzni, hogy csak akkor csinálja rendesen, ha szerzek neki édességet. Hát mondtam, hogy el van tévedve, amúgy sem szokott sok édességet enni. Azzal lett lerontva az én kislányom, hogy az első napon volt kirakva keksz és azt eszegette, a második napon kapott nyalókát, amit otthon soha nem engedünk neki enni, de nincs is a cukrokra igénye szerencsére. Ma meg itt Lengyelországban fánknap volt és nagyon sok fánkot hoztak a terápiára. Természetesen Ezüstcsepp sem maradhatott ki ebből. De ezek a fánkok jó nagy méretűek voltak ám! A terápia alatt kettő leszaladt neki, majd még itthon egy vacsi után. Hát ez volt a mai termés.

Amúgy megdicsérték őt, hogy ügyes volt. Egyöntetűen azt mondják, hogy a comb izmokat nyújtani kell, mert rövidek és  erősíteni, valamint a fenék izmait kell erősíteni, hogy tudjon szépen járni. Hát ma ez volt a fő élcsapása a terapeutáknak. Közben Ezüstcsepp mindenféle magyar szóra tanította őket és ők lelkesen tanulták is. Állítólag nagyon jó tanár a lányom :-)

A délután fénypontja volt, hogy rollerezett, amit még soha sem csinált. Ugyan segítséggel, de mégiscsak rollerezett és ezt a mozgást előtte nem tudta. Nagyon élvezte. Van róla videó is, csak meg kell egy kicsit szerkesztenem, ezért majd a későbbiekben teszem fel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezustcsepp.blog.hu/api/trackback/id/tr25254586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása