HTML

Ezüstcsepp

Friss topikok

  • Ezustcsepp anyukaja: Szia! Ha küldesz egy privát e-mail címet, akkor leírom. Köszi Andi (2014.12.02. 09:32) Sok minden történt (vakbélműtét, elkezdődött az iskola...)
  • Ezustcsepp anyukaja: @demono: Köszi! De valahogy megoldjuk, bár nem álmaim városa ez a Varsó és a körülmények sem. Ma p... (2013.06.25. 16:10) 2013. június 23. megérkezés Varsóba
  • Ismeretlen_427940: Szia Marian! Köszi, hogy nyomon követsz minket. Nagyon elfáradt, de nagyon kitartó és nagyon ügyes... (2013.02.04. 21:56) Megérkezés Varsóba
  • Ismeretlen_427940: Kedves Marian! Nagyon köszönjük az aggódást! Szerencsére mára már sokkal jobb és minden rendben. N... (2012.07.20. 00:04) Július 18. szerda
  • Ismeretlen_427940: Köszönjük! Már nagyon hiányoztok! Remélem, hogy hamarosan találkozunk! A lányokat is pusziljuk! :-) (2012.07.18. 05:12) Július 16. hétfő

Címkék

Tizedik terápiás nap....

2013.02.14. 18:34 :: Ezüstcsepp

Elérkeztünk az utolsó előtti naphoz. Ma délelőtt jött a tolmács is, így jobban tudtam Basiaval beszélgetni, illetve megmutatott nekünk jó pár feladatot, amit Ezüstcseppel otthon csinálni kell.

Basia nagyon meg van elégedve Ezüstcsepp munkájával. A tolmács hölgy amikor meglátta Ezüstcseppet, azt mondta, hogy sokkal jobban megy neki a járás, mint tíz nappal ezelőtt. Neki ez jobban feltűnik, mivel nem látja minden nap a kicsilányt. Basia kihangsúlyozta, hogy nagyon jól lehet Ezüstcseppel dolgozni, ugyan egy kicsit szigorúnak kell vele lenni, de minden feladatot megcsinál, érti amit kérnek tőle és ez nagyon fontos. Kitartóan dolgozott az elmúlt két hétben.

A legfontosabb, hogy meg kell erősíteni a popsi izmait. Ezt nem győzte elégszer kihangsúlyozni. A terasuit ruha pedig ezalatt az idő alatt stimulálta az idegrendszerét és otthon majd emlékezni fog arra, hogy hogyan is kell a testét helyesen tartani. A feladatokat felvettük videóra, hogy meg tudjuk mutatni az Ezüstcseppel foglalkozó szakembereknek.

Ezután rohanás haza és gyors ebéd, na és alvás. Nagyon sajnálom őt minden nap, mert csak 1 órát tud max. aludni délután és úgy kell állandóan keltegetni. Ma viszont a keltés különösen nehezen ment. Elege van már szegénykémnek, fáradt volt nagyon és sírásba ment át a felkelés. Nagyon sajnáltam őt. Ezek után féltem, hogy hogy fog dolgozni délután, de meglepetésemre nagyon szépen.

Egy új feladatot is csinált vele Ania, amit nagyon élvezett és ezt meg is örökítettem:

http://youtu.be/meR8Dwz2WN4

Remélem, hogy áprilisban sikerül újra a terápián otthon részt venni. Fontos lenne neki 3 havonta megismételni, hogy mielőbb megtanulhasson járni.

Már bepakoltam a bőröndöket, hogy holnap ne kelljen rohanni. Délelőtt még terápia, aztán ebéd és utána még tud is egy kicsit aludni, mielőtt jönnek értünk, hogy kivigyenek a repülőtérre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezustcsepp.blog.hu/api/trackback/id/tr365254592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása