HTML

Ezüstcsepp

Friss topikok

  • Ezustcsepp anyukaja: Szia! Ha küldesz egy privát e-mail címet, akkor leírom. Köszi Andi (2014.12.02. 09:32) Sok minden történt (vakbélműtét, elkezdődött az iskola...)
  • Ezustcsepp anyukaja: @demono: Köszi! De valahogy megoldjuk, bár nem álmaim városa ez a Varsó és a körülmények sem. Ma p... (2013.06.25. 16:10) 2013. június 23. megérkezés Varsóba
  • Ismeretlen_427940: Szia Marian! Köszi, hogy nyomon követsz minket. Nagyon elfáradt, de nagyon kitartó és nagyon ügyes... (2013.02.04. 21:56) Megérkezés Varsóba
  • Ismeretlen_427940: Kedves Marian! Nagyon köszönjük az aggódást! Szerencsére mára már sokkal jobb és minden rendben. N... (2012.07.20. 00:04) Július 18. szerda
  • Ismeretlen_427940: Köszönjük! Már nagyon hiányoztok! Remélem, hogy hamarosan találkozunk! A lányokat is pusziljuk! :-) (2012.07.18. 05:12) Július 16. hétfő

Címkék

Július 26. csütörtök

2012.07.27. 05:52 :: Ezüstcsepp

Lassan elkezdünk búcsúzni azoktól az emberektől, akikkel az elmúlt hetekben sok időt töltöttünk. Így volt ez már tegnap a terápián, amikor Erica utoljára volt Ezüstcseppel. Erica az első pillanattól megszerette Ezüstcseppet és harcolt érte, hogy a beosztás úgy alakuljon, hogy ő is tudjon edzeni Ezüstcseppel.

Tegnap Ericanak meglepetést szereztünk azzal, hogy összehoztunk Sárival és anyukájával Judittal egy skype beszélgetést. Egy éve nem beszéltek Ericaval és nem látta Sárit, hogy mekkorát fejlődött. Nagyon jó érzés volt, hogy a mi segítségünkkel össze tudtuk hozni a virtuális találkozót. Sári és Judit is nagyon örült, hiszen meg tudták mutatni, hogy Sári egy év alatt eljutott odáig, hogy tud futni! Ez egy borzasztó nagy eredmény! Ezúton is gratulálunk Sárinak a kitartó küzdelemhez, aminek meg lett a gyümölcse és ahhoz, hogy Sárit felvették az egyetemre! :-)

Ma ismét Jackie-vel volt Ezüstcsepp és már előre szomorkodtunk, hogy holnap végleg búcsút kell vennünk egymástól. Ma is nagyon ügyes volt Ezüstcsepp. A futópadon emelkedőn sétált, majd utána kipróbálta a hátrafelé járást és nagyon ügyesen tudott menni. Aztán egy bottal közlekedett és Jackie fogta a másik kezét. El volt ájulva Jackie, mert nagyon ügyes volt a mi kis Tündérünk.

A terápia után időpontunk volt dr. Dobbshoz, aki az ortopédia műtétet végezte. Ezüstcsepp sebe körüli tortúrának a végéhez értünk ezzel a vizittel. Végre megnyugodhattunk. Dr. Dobbs borzasztó kedves és elmondta, hogy ez nem fertőzés, csak gyulladás. A gyulladás pedig a terheléstől alakult ki, ami szépen el fog múlni. Nincs vele semmi teendő, a cérna felszívódik magától és mehet úszni is Ezüstcsepp. Dr. Dobbs azt mondta, hogy amit Ezüstcsepp produkál, az fantasztikus és nagyon korai. A hozzá hasonló gyerekek nem szoktak ilyen rövid idő alatt ekkorát fejlődni. Azzal búcsúzott el, hogy ha bármilyen kérdésünk van keressük őt interneten és a rendelkezésünkre fog állni.

Ma még elbúcsúztunk a kedvenc kórházi biztonsági őrünktől is. Ővele találkoztunk először, amikor beléptünk a kórházba és hozzá nagyon kedves és humoros élmények fűznek minket. Akárhányszor találkoztunk, az első kérdése mindig az volt, hogy hogy van Ezüstcsepp. Ezért megkértük őt, hogy egy fényképet csinálhassunk róla és Ezüstcseppről, hogy soha ne feledjük el őt sem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezustcsepp.blog.hu/api/trackback/id/tr745254570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása